Reparatie-Onderhoud

Reparatie

Onze goed ingerichte servicebus en ervaren, goed opgeleide monteurs (gediplomeerd keurmeesters) staan ter beschikking om bij u op locatie te zorgen dat uw werkzaamheden met een minimaal oponthoud door kunnen gaan tijdens onderhoud, reparatie of de verplichte veiligheidskeuring, ongeacht het merk. Nagenoeg alle reparaties kunnen ter plekke worden gedaan. Echter, indien nodig verzorgen wij een tijdelijke huurtruck. Of het nu een onderhoudsbeurt, reparatie of keuring betreft, bij Keen Techniek & Service bent u verzekerd van snelle en deskundige service.

Veiligheidskeuring heftrucks

Volgens de regels van de Arbo-wet moet uw intern transportmateriaal minstens 1x per jaar worden gekeurd. Doordat wij beschikken over goed opgeleide keurmeesters kunnen wij uw machines keuren volgens de wettelijke richtlijnen en normen.
Een objectieve veiligheidskeuring  

De keurmeester controleert de technische staat van de machine aan de hand van een uitgebreide inspectielijst. Als de keurmeester van oordeel is dat het transportmiddel inderdaad aan de gestelde eisen voldoet, brengt hij een genummerde sticker aan. Een objectieve veiligheidskeuring is bij ons gegarandeerd.